De prijzen van fossiele energie en elektriciteit blijven maar stijgen en het houdt maar niet op. Maar kan je een huis of kantoor verwarmen zonder gebruik te maken van gas, stookolie of andere fossiele brandstoffen? Of kan je elektriciteit verbruiken zonder afhankelijk te zijn van een leverancier? Ja, dat kan!

Gleco biedt oplossingen op maat van elke klant. Er zijn tal van systemen op de markt om te voldoen aan de behoeften van elke klant. Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Er zijn tal van natuurlijke bronnen die kunnen voorzien in onze energiebehoeften. Deze systemen zijn niet enkel goed voor het milieu, ze zijn ook zeer voordelig! Zon en wind zijn gratis voor iedereen én in tegenstelling tot Fossiele brandstoffen, zijn deze natuurlijke bronnen ook onuitputtelijk. Gratis energie voor de rest van je leven: is dat niet fantastisch?

De ecologische energiesystemen die wij aanbieden kunnen een deel van de traditionele installaties vervangen of zelfs helemaal. Zo kunnen de systemen onderling gecombineerd worden om geheel onafhankelijk te voorzien in je eigen energie.

Onze systemen zijn niet enkel voordelig, ze zijn bovendien ook kwalitatief. Gleco werkt enkel met leveranciers die gekend zijn voor kwaliteit en rendement.

Bent u geïnteresseerd in een ecologisch systeem op maat, volgens uw behoeften en persoonlijk verbuik? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij bieden u de nodige informatie, maken u wegwijs in de regelgeving en geven u gratis een gedetailleerde prijsofferte.

Eco-Systeem diensten

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Gleco is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken. Deze systemen zijn een goede investering op relatief korte termijn. De zon is immers gratis en een onuitputbare bron van energie.

Zonneboilers

U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van zonneboilers. Deze energiesystemen warmen het sanitair water op en kunnen bijdragen tot de ondersteuning van de traditionele verwarmingsinstallatie.

Warmtepompen

Warmtepompen vervangen de taak van de traditionele verwarmingsinstallatie. Deze systemen verzorgen de verwarming van de woning en warmen het sanitaire water op.

Windenergie

Deze energiesystemen zijn enorm in opmars. Net zoals de zon is ook de wind een goedkope energiebron om elektriciteit op te wekken. Er bestaan systemen op maat van elke klant: van particuliere woningen tot industriële bedrijven.

Infraroodverwarming

Wat is er aangenamer dan de warmte van de zon op je huid? Infraroodverwarming biedt dezelfde voordelen als de stralingswarmte van de zon, op een veilige en gezonde manier. Bovendien is het ecologisch en economisch verantwoordt en biedt het een oplossing voor tal van gezondheidsproblemen.

Ontdek ook onze andere diensten: