Gleco biedt u een waaier aan mogelijkheden om te voorzien in uw sanitaire behoeften. Zowel voor nieuwe sanitaire installaties en/of verwarmingsinstallaties als voor de renovatie van een bestaande installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Moet er een herstelling gebeuren aan de verwarmingsketel van uw huis of bedrijf of bent u op zoek naar een splinternieuwe verwarmingsinstallatie? Gleco biedt u de keuze uit een traditionele gasketel of een ecologische oplossing op maat zoals een warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler. Ook voor het onderhoud van de verwarmingsinstallatie op gas kunt u beroep doen op ons vakmanschap.

Zowel voor de aanleg van de watervoorziening op regenwater of stadwater, alsook voor het afvoersysteem, bent u bij Gleco aan het juiste adres. Wij voorzien u van uitgebreide informatie en bespreken alle mogelijkheden, zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Wij denken hierbij aan het comfort van de klant, bieden functionele oplossingen voor problemen en denken hierbij zowel aan het milieu als aan het kostenplaatje voor de klant.

Sanitair diensten

Onderhoud & Herstelling

Boiler defect? Problemen met uw CV ketel? Wij helpen U graag verder.

Onderhoud

Het onderhoud van een verwarming is zeer belangrijk. Door het juiste onderhoud toe te passen zorgt u ervoor dat de levensduur van het apparaat verlengd wordt, en wordt een eventuele storing voorkomen.

Herstelling

Is uw verwarming kapot, of geeft uw boiler een storing? Wij garanderen dat bij onze vakmannen het onderhoud, de installatie en reparatie van uw apparaat in goede handen is.

Ontdek ook onze andere diensten: