U kunt bij Gleco terecht voor kleine herstellingen of nieuwe elektrische installaties in woningen en appartementen of bedrijven en dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Om kwaliteit te garanderen werken wij steeds met producten van topmerken zoals Niko, Bticino, Legrand, Vynckier,…Deze merken bieden een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve materialen op maat van elke klant.

Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken maar vraag raad aan Gleco. Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Met de juiste lampen op de juiste plaatsen, kunt u met minder lampen, en dus met minder energie, een ideale verlichting creëren.

Gleco verzorgt ook gepersonaliseerde installaties op maat zoals videofonie, parlofonie, Domotica en ventilatiesystemen en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u plannen voor nieuwbouw of renovatie? Neem dan zeker contact op met ons voor een gratis prijsofferte en bijkomende informatie.

Elektriciteit diensten

Nieuwbouw & renovatie

U kunt bij ons terecht voor kleine herstellingen of nieuwe elektrische installaties en dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in woningen, appartementen of kleine industriële bouwwerken

parlofonie & videofonie

Het plaatsen van een parlofoon of videofoon biedt u niet enkel comfort, maar bovenal ook veiligheid omdat u weet voor wie u de deur opent.

Automatisering

Denk aan uw comfort en bedien uw poort en rolluiken op afstand, of gewoon op timer.

DOMOTICA

Domotica is het automatiseren van elektrische systemen, op maat van de klant.

Verluchtingssystemen

Hierin heb je verschillende uitvoeringen en opties. Vraag naar onze deskundige uitleg, en ontvang uw offerte.

Ontdek ook onze andere diensten: